BIFE SIM 2016 – Solutii inovative pentru industria de mobilier tapitat

09-bife-banner-v3

Asa cum deja credem ca v-am obisnuit, in perioada 14-18 septembrie vom fi expozanti la Targul International de mobila, echipamente si accesorii, BIFE SIM 2016, care a ajuns la a XXV-a editie.

  Pentru cei ce nu stiau, noi suntem prezenti pentru a 20-a oara consecutiv. De data aceasta vom expune o gama variata de produse si accesorii necesare industriei de mobilier tapitat, dintre care:

 • mecanisme de extensie
 • profile si chedere pentru cei ce doresc sa realizeze modele de canapele deosebite, pentru clienti speciali
 • tetiere si articulatii
 • varietate de materiale tesute si netesute

Avem si o noutate pe care am pastrat-o pentru editia de anul acesta a targului: mecanismul de extensie 692 Magnum.

09-magnum-692

Magnum 692 este cel mai nou mecanism de extensie, ce duce la un nou nivel sistemul de pliere, canapeaua deschizandu-se dintr-o singura miscare iar mecanismul putand sa inlocuiasca cu succes un pat traditional. Va asteptam la noi la stand, sa il vedeti in functiune si sa il testati.

  Pentru cei care ne cunosc deja, va asteptam cu drag sa stam de vorba si sa dezbatem impreuna pe marginea celor mai noi produse si solutii pentru mobilier tapitat. Pentru cei ce ne cunosc mai putin:

 • De ce sa cauti standul nostru? Pentru ca suntem singurul importator specializat in solutii pentru mobilier tapitat, iar dupa 24 de ani in domeniu putem spune ca avem deja ceva experienta
 • Ce gasesti la Rofraco? Continuitate, calitate constanta, stocuri permanente si de multe ori cel mai important aspect, consultanta de specialitate
 • Ce veti mai vedea la targ? Prezentare live mecanisme de extensie, inclusiv pentru produsul Magnum

Si avem si o surpriza! In aceasta toamna avem invitati speciali, de la binecunoscutii nostri furnizori, OKE si Styling, ceea ce inseamna ca puteti discuta direct cu specialistii producatorilor.

Revenind, pentru cine nu stie: ne gasiti in HALA C4, stand 06, in perioada 14-18 Septembrie, program vizitare intre orele 10-18, mai putin in ultima zi, cand programul va fi 10-16.

Va asteptam cu drag si cu solutii interesante, utile si eficiente.

Ne vedem la targ?