Cum a fost la BIFE-SIM 2016

Rofraco la BIFE 2016

BIFE 2016 a venit si a trecut. Expozantii, unii mai consacrati, altii mai putin consacrati, toti s-au straduit sa se prezinte in asa fel incat sa atraga atentia – intr-un mod pozitiv. Noi, ca de obicei, am mers in primul si in primul rand pentru faptul ca BIFE reprezinta pentru noi o oportunitate de a sta de vorba cu o multime dintre clientii si partenerii nostri, cu care sa spunem reusim sa ne vedem mai rar. Iar obiectivul acesta ni l-am indeplinit cu brio.

3 lucruri care ne-au placut la BIFE 2016

  • Companiile expozante s-au pregatit pentru acest targ. De la an la an, se observa o crestere a atentiei pentru detaliu, a calitatii prezentarii, in general, a acelor care vin la BIFE
  • Creativitatea. Se leaga de prima observatie, insa vreau sa subliniez acest aspect pentru ca au fost destui expozanti care au mers dincolo de a isi prezenta bine produsele. S-a vazut multa inspiratie, culoare, miscare. Se vede ca au fost angrenate echipe serioase de marketing in crearea unora dintre conceptele care s-au materializat in prezenta la targ, de la standuri surprinzatoare, la trupe de muzicieni, la acrobati si pana la sesiuni de „bucatareala pe bune” cu bucatari cunoscuti
  • Produsele expuse au fost la standarde europene. Se vedea ca erau incorporate materiale si tehnologie noua, produsele finite fiind demne de orice salon de prezentare din Europa.

Ce am retinut de la acest targ

BIFE SIM este un eveniment anual, organizat de obicei de Romexpo in luna septembrie, iar anual acesta targul si participarea la eveniment nu a facut decat sa ne intareasca convingerea ca BIFE este si ramane in continuare cel mai mare si mai important targ din domeniul Industriei Mobilei din Romania.

Concluziile noastre

Este o placere sa vezi cum evolueaza in modul de prezentare companiile si produsele lor. Ceea ce am vazut la targ ne da incredere, incredere ca stradaniile noastre si incapatanarea de a promova materiale si tehnologii de ultima generatie au sens, in contextul in care aceste tipuri de materiale isi vor gasi din ce in ce mai mult locul in productia de mobilier din Romania.

Dincolo de vorbe, mai jos gasiti si cateva imagini care speram noi sa fi surprins macar o idee despre ce a insemnat BIFE 2016.

Si mai avem o surpriza, dar care va fi „gata” probabil peste aproximativ o saptamana. Ne auzim atunci!