Descopera GOODSIDE®

Descopera Goodside

Precum va spuneam, am pregatit ceva special pentru acest an la BIFE – GOODSIDE.

Ce este GOODSIDE®?

Este un sistem revolutionar de sustinere si suspensie utilizat in produse de mobilier tapitat si paturi. Cu GOODSIDE®, intram intr-o noua era.
Creat din lamele de plastic ranforsate cu un miez de fibra de sticla, sistemul este menit sa ofere un suport si confort pentru corp mult mai bun, indiferent ca este vorba despre canapele, fotolii, paturi sau oricare alt tip de mobilier tapitat. Elasticitatea si durabilitatea materialelor este cu mult superioara lamelelor din lemn, arcurilor sau chingilor elastice, motiv pentru care lamelele GOODSIDE® au o garantie de 10 ani.

Goodside - Lamele

De ce GOODSIDE®?

Ergonomie

GOODSIDE® ESTE SUPORTUL PERFECT PENTRU ORICINE! Lamelele asigura o suprafata perfect plana, cel mai bun suport pentru corp si confort absolut datorita zonelor cu diferite niveluri de latime si rigiditate. Structura anti-alunecare de la nivelul lamelelor ofera un suport ferm pentru perne si saltele.

Manevrabilitate

GOODSIDE® ESTE CEA MAI BUNA SOLUTIE PENTRU PRODUCATORI SI CONSUMATORI DEOPOTRIVA! Constructia usoara simplifica transportul si permite ridicarea fara efort pentru curatarea podelelor. Producatorii se bucura de economii de timp si materiale in procesul de productie. Tinand cont de faptul ca nu mai este nevoie de pretensionare, este nevoie de mai putin efort si astfel se pot utiliza cadre metalice sau din lemn mai simple. Un sistem intuitiv de montaj ce nu necesita scule si permite asamblarea de catre consumatori, acasa. Sunt disponibile mai multe terminatii (casete) pentru diferite tipuri de aplicatii.

Igiena

PENTRU NOI UN ASPECT FOARTE IMPORTANT ESTE ACELA CA LAMELE GOODSIDE® POAT FI CURATATE CU USURINTA. Materialele noastre sunt perfect igienice pentru ca nu absorb nici un fel de umezeala si pot fi curatate utilizand detergenti obisnuiti fara pericolul de a dauna in nici un fel suprafetelor. Ideal pentru intrebuintare in mediul medical si in aer liber!

Calitate garantata

GOODSIDE® INSEAMNA CALITATE SI DURABILITATE EXTRAORDINARE. Multumita miezului de fibra de sticla si a materialelor cu durata lunga de viata garantam 10 ani de rezistenta la rupere pentru toate lamelele.

Flexibilitate si adaptabilitate GOODSIDE®

Exista mai multe nivele de rigiditate – marcate de la 1 la 9 – corespunzatoare diferitelor diametre de miez din fibra de sticla care permit o multime de combinatii, pentru o multitudine de produse finite si configuratii. Bonus – sunt disponibile la cerere culori personalizate RAL.

Ce facem cu GOODSIDE®?

Asa cum mentionam, sistemul este foarte versatil si poate fi utilizat cu succes intr-o multitudine de produse – canapele, canapele extensibile, fotolii, paturi dar si in produse de nisa – sezlonguri pentru plaja sau paturi multifunctionale utilizate in mediul medical.

Vreti sa aflati mai multe despre GOODSIDE®, dar si sa vedeti si testati sistemul in realitate? Va asteptam la BIFE-SIM!